Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 nedidelė kopūsto galva
200 g marinuotų pievagrybių
2 galvos raudonojo svogūno
Druska ir pipirai pagal skonį
1 pundelis petražolių
4 marinuoti agurkai
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus


Gaminimas:
Kopūstą sutarkuoti.
Pievagrybius, svogūnus supjaustyti griežinėliais. Kubeliais arba griežinėliais supjaustyti agurkus.
Sukapoti petražoles.
Viską išmaišyti su druska ir pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai