Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Garuckų k., Panevėžio r. sav.,
Obelynės g., Garuckų k., Panevėžio r. sav.,
Sokelių g., Garuckų k., Panevėžio r. sav.,
Beržų g., Gasparų k., Panevėžio r. sav.,
Klampynės g., Gasparų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g pievagrybių 1 svogūnas 1 šaukštelis citrinos sulčių 70 g konservuotų kalmarų 1 saldžioji paprika petražolės šaknis 1 šaukštas grietinės 1 šaukštas
majonezo
Gaminimas: Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, sumaišykite su susmulkintu svogūnu ir citrinos sultimis. Kalmarus, papriką ir petražolės šaknį supjaustykite plonomis juostelėmis. Į taurę sluoksniais sudėkite kalmarus, papriką, petražoles ir grybus su svogūnais,
kiekvieną sluoksnį atskirdami grietinės ir majonezo mišiniu. Patiekdami papuoškite petražolės šakele ir obuolio skiltelėmis. Paruošimo laikas: 20 min.
|
|
|
|
|