Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eišiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eišiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 40 g Pekano riešutų 400 g keptos vištienos 1 raudonasis svogūnas 1 salieras 100 g rūkytos šoninės (kiaulienos) 150 g vynuogių 1 šaukštas džiovintų spanguolių 2 šaukštai
majonezo
Gaminimas: Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje iki 3 minučių. Sukapokite arba sumalkite. Vištieną supjaustykite kubeliais. Sukapokite svogūną. Saliero stiebą supjaustykite kubeliais. Rūkytą šoninę susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje
apie 2 minutes. Vynuoges perpjaukite per pusę. Viską sumaišykite kartu su majonezu.
|
|
|
|
|