Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, eilerasciu "Labora", "Varpas", satyru "Virsininkai", "Cenzuros klausimai", "Vilkai", "Lietuvos tilto prisiminimai" autorius,
Lietuviu rasytojas, eilerasciu rinkiniu "Eilerasciai", "100 pavasariu", dramu "Atzalynas", "Generaline repeticija" autorius,
Lietuviu rasytojas, eilerasciu rinkiniu "Saule ir smiltys", "Dievu takais", "Giesmes viesnelei zydriajai", atsiminimu knygos "Dievu miskas" autorius,
Lietuviu rasytojas, knygu vaikams "Giles nuotykiai ydu salyje", "Didysis medziotojas Mikas Pupkus", "Molio Motiejus zmoniu karalius" autorius,
Lietuviu rasytojas, kuriniu "Palangos Juze", "Vaiku knygele", "Paaugusiu zmoniu knygele", "Pasakojimas Antano Tretininko" autorius,
Pušyno g., Mažųjų Šelvių k., Vilkaviškio r. sav.,
Šelvių g., Mažųjų Šelvių k., Vilkaviškio r. sav.,
Šešupės g., Norvaišų k., Vilkaviškio r. sav.,
Dvaro g., Paežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Rožių g., Paežerių k., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 porcijos
3 citrinos, 6 česnako skiltelės, 60 ml (4 šaukštai) baltojo vyno acto, 250 ml alyvuogių aliejaus, 60 ml (4 šaukštai) kaparėlių, 18 neišlukštentų didžiųjų
krevečių, 375 g jaunų grybų, druskos, petražolės šakelė.
Gaminimas: Į dubenį išspauskite dvi citrinas. Česnaką nulupkite ir stambiai sukapokite. Actą ir česnaką, alyvuogių aliejų ir kaparėlius supilkite į dubenį su citrinų sultimis. Pasūdykite. Gerai išmaišykite,
sutraiškykite kaparėlius, kad išskirtų kuo daugiau skonio. Paruoškite krevetes. ( Krevetę padėkite ant pjaustymo lentelės pilveliu į viršų. Tvirtai suėmę už uodegėlės, perpjaukite pusiau, kad išsiskleistų kaip plaštakė. Apsukite krevetę ir ištraukite juodą gyslelę, einančią išilgai nugaros.
Visas krevetes gerai nuplaukite po šalto vandens srove ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad nudžiūtų). Sudėkite į indą ir užpilkite trečdaliu marinato, išmaišykite. Uždenkite ir 3-4 valandas pamarinuokite šaldytuve. Drėgnu popieriniu rankšluoščiu nuvalykite grybus, kotelius nupjaukite
iki kepurėlės. Nedideliame puodelyje užvirinkite vandens. Sudėkite grybus ir virkite ant mažos ugnies 5-7 minutes. Sudėkite grybus į likusį marinatą ir palaikykite šaldytuve 3-4 valandas. Krevetes sudėkite į grilio skardą perpjautąja puse aukštyn. Patepkite marinatu ir apibarstykite kaparėliais.
Kepkite grilyje 3-4 min., kol parus ir ims spirgėti. Kiekvieną porciją papuoškite citrinos griežinėliu ir petražolės šakele. Salotos paruoštos!
|
|
|
|
|