Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 sūdyta silkė,
300 g raudonųjų svogūnų, supjaustytų žiedais,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
50 g plonai raikytos ir smulkiai supjaustytos vyniotos šoninės,
120 g gūžinių salotų,
80 g smulkiai supjaustytų marinuotų agurkėlių,
300 g nuluptų ir gabalėliais supjaustytų virtų bulvių,
3 šaukštai balzaminio acto,
3 šaukštai vandens,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 arbatinis šaukštelis garstyčių,
druskos, šviežiai grūstų pipirų.

Gaminimas:
Supjaustykite silkę juostelėmis. Suplakite visus užpilo ingredientus. Užpilkite ant žuvies ir palikite marinuotis 1 valandai.Į keptuvę įpilkite 1 šaukštą aliejaus ir lengvai apskrudinkite svogūnų žiedus. Palikite atvėsti, o paskui jais išklokite lėkštės pagrindą.Supjaustytą šoninę pakepkite, supjaustykite salotas. Sumaišykite šoninę, marinuotus agurkėlius, bulves ir salotas. Dėkite masę ant svogūnų. Ant viršaus sudėkite silkę, apipilkite marinatu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g silkės filė
1 pundelis salotų
3 kietai virti kiaušiniai
Svogūnų laiškų pagal skonį
50 g fermentinio sūrio
1 šaukštas majonezo


Gaminimas:
Silkės file supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Susmulkinti salotas, svogūnų laiškus ir kiaušinius.
Viską išmaišyti su majonezu.
Salotų viršų apibarstyti sutarkuotu sūriu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150-200 g silkės filė
4 virtos bulvės
1 raudonas svogūnas
2 virti kiaušiniai
3 šaukštai augalinio aliejaus
1-2 šaukštai acto
Santa Maria druska ir šviežiai sumalti juodieji pipirai pagal skonį
2 žiupsnelių Santa Maria cukraus


Gaminimas:
Nedideliais gabaliukais supjaustykite silkės filė.
Jei bulvės nedidelės perpjaukite per pusę, jei didesnės į daugiau dalių.
Griežinėliais supjaustykite svogūną.
Susmulkinkite kiaušinius.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Salotas apšlakstykite actu arba citrinos sultimis ir aliejumi.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai