Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 vnt. - KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
1 kg - nuluptų pomidorų
1 vnt. - agurkas
3 vnt. - žaliosios paprikos
500 ml - pomidorų sulčių
3 šaukštai - „extra virgin“ alyvuogių aliejaus
3 vnt. - skiltelės česnako
3 šaukštai - balzamiko acto
2 vnt. - Svogūnų laiškai
1 šaukštai - Vorčesterio padažo
2 vnt. - saliero stiebai


 
Gaminimas:
Supjaustykite pomidorus kubeliais. Nulupkite agurko žievelę ir pašalinkite sėklas. Paprikas, česnaką, svogūnų laiškus ir agurką supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais.

Supilkite „Knorr Buljonetę“ į 300 mililitrų vandens ir užvirinkite.
Sumaišykite pomidorų sultis ir pjaustytas daržoves. Kai sriuba atvės, sudėkite alyvuogių aliejų, actą ir Vorčesterio padažą. Viską gerai išmaišykite.
Atvėsintą sriubą įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2 valandoms. Patiekite su ledu ir nuvalytais saliero stiebais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai