Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokiame Vokietijos mieste 1945-1946 m. buvo teisiami naciu karo vadai,
Kuriame Niujorko rajone atsirado hip-hopo kultura,
Ka sudaro Kanada, Jav, Prancuzija, Vokietija, Italija, Japonija, Rusija, ir Didzioji Britanija,
Kokia liga sukelia uzterstas vanduo,
Garsiausia Melvin Burgess knyga,
Žemaičių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žemynos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žiedų skg., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žilvičių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žiobrių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g tarkuotų koservuotų burokėlių 1 l kefyro 1 stiklinė pieno 1 agurotis 5 kietai virti kiaušiniai smulkinti krapai šaltibarščių prieskoniai
Gaminimas: Į dubenį
supilam kefyrą, pieną. Dedame tarkuotus burokėlius, pjaustytus kiaušinius ir agurotį. Skaninam smulkintais krapais ir šaltibarščių prieskoniais. Tiekiam su šiltomis bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus.
|
|
|
|
|