Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
8-as didziausias Lietuvos ezeras [vard.],
1990-1991 m. NBA naujoku birzoje 1 numeriu pasauktas zaidejas,
Kiek valstybiu sudare Sovietu Sajunga, jos ikurimo pradzioje [zodziu],
Rasytojas, romanu? Broliai Karamazovai",? Baltosios naktys",? Idiotas",? Losejas", autorius (liet.) ,
Paskutinysis lietuvos Didysis Kunigaikstis is Gediminaiciu dinastijos,
Mokyklos g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Smėlio g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Šv. Jurgio g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Buivydžių I k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 vištienos kulšelių} 1 kg jautienos kumpio 70 g želatinos 1 skardinės konservuotų žirnelių 1 skardinės konservuotų kukurūzų Druskos Pipirų 1 galvos
česnako Papuošimui: Dešros, šlapios Pipirų, žirneliais
Gaminimas:
Vištienos kulšeles kartu su jautienos kumpių sudedame į puodą, užpilame vandens ir pastatome ant stoprios ugnien kol užvirs. Užvirus, nupilame vandenį, apiplaumane
mėsa, vėl užpilame šaltų vandenių ir vedame iki mėsa nepradės skirtis nuo kauliukų ~ 1,5-2val. Beviriant mūsų mėsai į puodą dedam 1 galvą svogūno(kad sultinys būtu skaidresnis), 1 vidutinio dydžio moką. Viską pasūdome, papipiriname. Išvirus, išimame mėsa, perkošiame sultinį per sietelį.
Atvėsinta mėsą atskiriame nuo kauliukų, kremzliu ir pan. Supjaustome kubeliais. Į nedidelę gilią lekštę atpilame ~ 200 mililitrų sultinio, į jį supilame želatiną ir paliekame išbrinkti ~ 15-20 min. Kol želatina brinksta į likusi sultinį sudedame supjaustytą mėsą, konservuotus žirnelius bei
kukuruzus. Išbrinkusį želatiną dedam ant silpnos ugnies kol visiškai ištirps, užvirti nereikia. Ištirpintą želatiną supilame į šaltieną, išspaudome visą galvą česnako. Imam tuščią plastmasinį butelį nuo "Coca-Colos" ar "Sprite" nupjauname jam dugna ir
apverčiame aukštin galvą ir įstatome į stiklainį. Į taip paruoštą butelį sudedame šaltieną ir pastatome šaltai per naktį. Kitą dieną su žirkliu pagalbą nukerpame butelio kraštą ir atsargiai išimame šaltieną. Papuošiame: Iš dešros padarome ausytes, knysliuką, uodegytę. Iš pipirų žirnelių
akytes.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Vištiena, 4 vienetai Jautiena, 1 kilogramas Želatina, 120 gramų
Žirneliai, 1 skardinė Kukurūzai, 1 skardinė Druska Pipirai
Česnakas, 1 galva Gaminimo instrukcija:
Vištienos kulšeles kartu su jautienos kumpių sudedame į puodą, užpilame vandens ir pastatome ant didelės ugnies, kol užvirs. Užvirus, nupilame vandenį, apiplaumane mėsa, vėl užpilame šaltų vandenių ir vedame iki mėsa nepradės skirtis nuo kauliukų ~ 1,5-2 val.Verdant mėsai, į puodą dedam 1 galvą
svogūno(kad sultinys būtu skaidresnis), 1 vidutinio dydžio moką. Viską pasūdome, pabarstome pipirų. Išvirus, išimame mėsa, perkošiame sultinį per sietelį. Atvėsinta mėsą atskiriame nuo kauliukų, kremzlių ir pan. Supjaustome kubeliais. Į nedidelę gilią lėkštę atpilame ~ 200 mililitrų sultinio, į jį
supilame želatiną ir paliekame išbrinkti ~ 15-20 min. Kol želatina brinksta į likusi sultinį sudedame supjaustytą mėsą, konservuotus žirnelius bei kukurūzus. Išbrinkusį želatiną dedam ant silpnos ugnies kol visiškai ištirps, užvirti nereikia. Ištirpintą želatiną supilame į šaltieną, išspaudome visą
galvą česnako. Imam tuščią plastmasinį butelį nuo "Coca-Colos" ar "Sprite" nupjauname jam dugna ir apverčiame aukštin galvą ir įstatome į stiklainį. Į taip paruoštą butelį sudedame šaltieną ir pastatome šaltai per naktį. Kitą dieną su žirkliu pagalbą nukerpame butelio kraštą ir atsargiai išimame
šaltieną. Papuošiame: Iš dešros padarome ausytes, knysliuką, uodegytę. Iš pipirų žirnelių akytes. Porcijų skaičius: 9
|
|
|
|
|