Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslininkas, is kurio pavardes kilo zodis "pasterizavimas",
Mokslininkas, kurio paskutiniai zodziai, pasak padavimo, buvo "neardyk mano apskritimu",
Mokslininkas, kuris tyrineja pirmykste kultura is iskasenu ir senienu,
Mokslinio laipsnio pripazinimo liudijimas,
Mokslinis ar techninis tyrinejimas,
Medsėdžių g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Mokyklos g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Naujoji g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Pakalnės g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Paprūdžio g., Platelių mstl., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kiaulės galvos 2 morkos 1 svogūnas Prieskonių Lauro lapelių
Gaminimas: Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis
nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir,
kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
|
|
|
|
|