Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, kuriame yra seniausias Europos universitetas,
Miestas, kuriame yra seniausias Svedijos universitetas,
Miestas, kuriame yra uzfiksuotas Lietuvos karscio rekordas,
Miestas, kuriame isikures Europos centrinis bankas, atsakingas uz euro ivedima,
Miestas, kuriame isikures tarptautinis tribunolas,
Akademijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Akacijų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aitvarų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Aismarių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Airių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150g brokolių 100 marinuotų bambuko ūglių Šlakelio sezamo aliejaus 2 morkų 1 saujos džiovintų grybų 2 a. š. balto sauso vyno 1a. š. rudojo cukraus 1v. š. sojos
padažo
Gaminimas: Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Grybus išmirkome vandenyje. Į Įkaitintą aliejų suberiame brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kepiname apie tris minutes. Grybus sudedame kartu su daržovėmis. Sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę
dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių. Sudedame rudąjį cukrų, pilame balto sauso vyno ir sojų padažo. Troškiname dar keletą minučių.
|
|
|
|
|