Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg avienos
3-4 šaukštai taukų (geriausia avienos)
3 svogūnai
2 šaukštai citrinos sulčių arba keli šaukštai vyno acto
pundelis svogūnų laiškų
druska
malti pipirai
žalumynai


Gaminimas:
Mėsą supjaustykite 50-60 g svorio kubeliais, pabarstykite juos druska, pipirais, pašlakstykite pasirinktinai citrinos sultimis arba vyno actu, sumaišykite su susmulkintais žalumynais bei svogūnų laiškais.
Viską sudėkite į molinį arba emaliuotų indą ir paslėgę palaikykite šaltai 5-6 valandas.
Tada šašlykus ištepkite taukais (arba sviestu), suverkite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių anglių.
Šiuos šašlykus galima patiekti su apskrudintomis bulvėmis.

Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai