Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Panevezio alaus darykla,
Formalus mechaniskas ivairiu stiliu elementu junginys,
Sultinys - mesos, kaulu, zuvu, grybu, darzoviu nuoviras,
Jautienos (arba versienos) ispjova prie sonkauliu ir nugurkaulio,
Lietuviu liaudies pasakos herojus, ne karta gelbejes gaideli,
Dzūkų g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Ežero g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Gėlių g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
J. Neimonto g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Jaunimo g., Veisiejų m., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g vištienos 2 šaukštelių kalendros, maltos 0,5 šaukštelio kmynų 2 skiltelių česnako 4 raudonųjų svogūnų Gabaliuko Imbiero 1 šaukšto ciberžolės 1 šaukštelio
druskos
Gaminimas: Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą. Viską sutrinti smulkintuvu. Pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės. Pridėti druskos, sviesto ir cukraus bei dar kartą gerai išmaišyti. Mėsą sumaišyti su
marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį). Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus.
|
|
|
|
|