Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
375 g miltų
200 g cukraus
2 kiaušiniai
175 g margarino VILNIUS kepiniams
1 šaukštelis kepimo miltelių
0,5 šaukštelio druskos
Aguonų įdarui:
175 ml pieno
125 g cukraus
3 šaukštai aguonų
100 g migdolų
75 g razinų
1 kiaušinis
3 šaukštai miltų


Gaminimas:
Cukrų, druską išsukame su kiaušiniais, sudedame minkštą margariną ir gerai išmaišome. Suberiame miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išminkome ir iškočiojame.
Pieną kaitiname ant silpnos ugnies, įmaišome miltus, cukrų ir išplaktą kiaušinį. Pamaišome dar 1 minutę ir nukeliame.
Į pieno mišinį suberiame aguonas, smulkintus migdolus, razinas ir gerai išmaišome.
Ant iškočiotos tešlos sudedame aguonų įdarą ir paskirstome per visą tešlą.
Susukam ir supjaustome griežinėliais.
Kepame sausainius 180 C orkaitėje apie 25 minutes.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai