Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kėkštų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Klevų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Lazdynų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Lelijų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Liepų g., Nemunaičio k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g sviesto 250 g 20 % riebumo grietinės 2,5 stiklinės kvietinių miltų 2 a. š. Santa Maria vanilinio cukraus 1 a. š. sodos 0,5 a. š. vyno acto 1 stiklinė graikinių riešutų 1
stiklinė cukraus cukraus pudra (apibarstymui)
Gaminimas: Ištirpinti sviestą, atidėti 2 šaukštus, o likusį sumaišyti su grietine. Tuomet pridėti vanilinio cukraus, vyno acte nugesintos kepimo sodos, įsijoti miltus ir gerai išminkyti tešlą. Riešutus sumaišyti su cukrumi
ir likusiu tirpintu sviestu. Pasigamintą įdarą įdėti į šaldytuvą ir palaikyti apie 10-15 min. Tešlą padalinti į 25 kamuoliukus. Kiekvieną kamuoliuką suspausti, kad gautųsi blyneliai. Ant kiekvieno blynelio viduryje dėti riešutų įdarą ir suvynioti blynelį į ritinėlį. Sausainių
ritinėlius dėti ant kepimo popieriumi išklotos ir aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepti apie 20-25 minutes 200 laipsnių temperatūroje. Atvėsusius iškeptus sausainius apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
|
|
|
|
|