Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g miltų
100 g margarino
2 tryniai
50 g cukraus
2 stiklinės aguonų
1 stiklinė medaus
1 taurelė degtinės
100 g išlukštentų graikiškų riešutų arba
migdolų

Gaminimas:
Iš sviesto, miltų, trynių ir cukraus užmaišyti tešlą ir 1 val. palaikyti šaldytuve.
Ataušintą iškočioti, supjaustyti rombais ir iškepti karštoje orkaitėje.
Aguonas užvirinti, nusunkti ir 2 kartus sumalti, perdėti į puodynę aguonoms trinti arba į dubenį, įdėti medaus ir sugrūsti į vientisą masę. Supilti degtinę, suberti razinas ir sukapoti riešutus arba migdolus, kruopščiai išmaišyti.
Aguonų masę sudėti į salotinę, dekoratyviai susmaigstyti iškeptus sausainius.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai