Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rembrantas turejo tik dvi knygas, viena is ju biblija, kita atlasas. Koks,
Kuriuos brolius isgarsino avinas, antis ir gaidys,
Kieno kampelis yra Vestminsterio abatijos kapinese,
Kurio moterisko vardo reiksme "ryski" "sviesi",
Jo sirdis palaidota Afrikoje, o kunas Londone, kas jis,
Centrinė g., Kaniūkų k., Alytaus r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Kaniūkų k., Alytaus r. sav.,
Durpyno g., Kaniūkų k., Alytaus r. sav.,
Lakštučių g., Kaniūkų k., Alytaus r. sav.,
Naujakurių g., Kaniūkų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 100 g margarino 2 tryniai 50 g cukraus 2 stiklinės aguonų 1 stiklinė medaus 1 taurelė degtinės 100 g išlukštentų graikiškų riešutų
arba migdolų
Gaminimas: Iš sviesto, miltų, trynių ir cukraus užmaišyti tešlą ir 1 val. palaikyti šaldytuve. Ataušintą iškočioti, supjaustyti rombais ir iškepti karštoje orkaitėje. Aguonas užvirinti, nusunkti ir 2 kartus sumalti, perdėti į puodynę aguonoms trinti arba į
dubenį, įdėti medaus ir sugrūsti į vientisą masę. Supilti degtinę, suberti razinas ir sukapoti riešutus arba migdolus, kruopščiai išmaišyti. Aguonų masę sudėti į salotinę, dekoratyviai susmaigstyti iškeptus sausainius.
|
|
|
|
|