Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g žirnelių (konservuotų)
200 g Parmezano sūrio
Druskos
1 šaukštai kvietinių miltų
4 šaukštų šalto vandens
1 kiaušinis


Gaminimas:
Išplakti kiaušinį su druska.
Į kiaušinių plakinį įmaišyti sutarkuotą sūrį ir miltus. Kad lengviau maišytųsi, įpilti kelis šaukštus vandens. Vandens kiekis priklausys nuo miltų: kuo daugiau miltų, tuo daugiau vandens.
Į tešlą įmaišyti žirnelius.
Tešlą sukrėsti į formeles ir kepti orkaitėje: 180-200 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai