Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antros Vagos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 5-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 6-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 7-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 8-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 175 g neriebios trintos varškės 6 šaukštai pieno 6 šaukštai augalinio aliejaus, be kvapo 75 g cukraus 1 kiaušinis žiupsnelis druskos 300-320 g miltų 1 a. š. vanilinio
cukraus 1 a. š. kepimo miltelių Įdarui: 50 g margarino VILNIUS kepiniams 2 šaukštai cukraus 150 g serbentų migdolų ar kokoso apibarstymui
Gaminimas: Nuplauname uogas ir pašaliname kotelius (jei serbentai buvo sušaldyti, atšildykite). Sudedame visus tešlos
ingredientus ir sumaišome maišytuvu, jei reikia įdedame daugiau miltų. Išmaišytą tešlą padaliname į 8 dalis, padarome paplotėlius ir sudedame ant kepimo popieriaus. Ant kiekvieno paplotėlio dedame margarino, padaliname uogas ir pabarstome viršų cukrumi bei plonomis migdolų skiltelėmis. Kepame 175
laipsnių temperatūroje 15-20 min.
|
|
|
|
|