Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
imbierinis zmogeliukas,
sift,
@@9wvow,
1????%2527%2522\'\",
1'",
-1 or 3*2>(0+5+795-795),
-1 or 3*2<(0+5+795-795),
-1 or 3+795-795-1=0+0+0+1,
-1 or 2+795-795-1=0+0+0+1,
@@gfzzm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Teorija, aiskinanti, kad Zemes geol. istorijoje ilgas, palyginti ramias epochas pakeisdave trumpi katastrofu laikotarpiai,
Lot. cautio - rastiska garantija, uzstatas, laidas,
Zemesniuju augalu, pvz., dumbliu, kuno dalis, panasi i aukstesniuju augalu stieba,
Toks moliuskas; ju kriaukles vartotos vietoj pinigu, Gvinejos piniginio vieneto silio simtoji dalis,
Derva, gaunama is spygliuocio medzio agacio; naud. technikoje, medicinoje,
Bajorų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Šernienos kumpis 3 stiklinės vandens 1 šaukštas druskos kelios skiltelės česnako luodieji pipirai chmeli-suneli prieskonių kadagio uogos muskato riešutas 1
svogūnas 1 morka 1 stiklinė sauso baltojo vyno 1 šaukštas tarkuotų krienų 200 g sūdytų lašinių
Padažui: 200 ml grietinelės 50 ml vištienos sultinio 200 g mėlynojo pelėsinio sūrio druskos pipirų
Gaminimas: Vandenį marinatui pavirinti su
druska, česnaku, pipirais, kadagio uogomis ir prieskoniais. Ataušinti, pridėti vyno ir krienų. Į pagamintą marinatą sudėti mėsą ir 2-4 dienas laikyti šaltoje vietoje. Retkarčiais pavartyti. Išimtą iš marinato mėsą nusausinti, keliose vietose įpjauti išilgai raumenų, į įpjovas prismaigstyti lašinukų
pakaitomis su morka ir svogūnais, supjaustytomis strypeliais. Prismaigstytą mėsą padėti ant skardos, viršų patepti ištirpintais riebalais ir kepti 160ºC temperatūroje. Retkarčiais kepsnį palaistyti marinatu. Jei skysčio per mažai įpilti vandens. Iškepusią mėsą patiekti su padažu. Padažui į
karštą grietinelė sutrupinti mėlynojo pelėsinio sūrio, supilti sultinį, pakaitinti, pertrinti per sietą, dar kartą pakaitinti, pridėti pipirų, druskos.
|
|
|
|
|