Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gandriniai pauksciai; gyvena daugiausia tropinio ir subtropinio klimato juostose,
Gyvunai, mintantys daugiausia zuvimis,
Kurio nors vandens baseino, jo dalies arba tam tikro Zemes geol. laikotarpio zuvu visuma,
Rusvai juodas tirstas skystis, gaunamas is skalunu, turinciu iskastiniu zuvu liekanu,
Dazniausia igimta odos liga, kuria sergant del epidermio raginio sluoksnio hipertrofijos oda pasidaro panasi i zuvies zvynus,
M. Mažvydo g., Telšių m., Telšių r. sav.,
M. Valančiaus g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Maironio g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Malūno g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Marės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šerno kepenų 250 g riebios virtos kiaulienos 75 g sviesto 1 šaukštas grietinės 2 stiklinės pieno 1 kiaušinis 2 svogūnai druskos pipirų 1 stiklinė sultinio (nuo
mėsos) 3 kiaušiniai 2 šaukštai miltų 1 stiklinė pieno aliejaus kepimui
Gaminimas: Šerno kepenis išverdame piene ant nedidelės ugnies, nuolat stebėdami, kad neprisviltų. Kai kepenys atvėsta, jas sumalame kartu su virta kiauliena ir susmulkintais bei pakeptais
svogūnais. Į puodą įpilame nepilną stiklinę sultinio, sudedame maltą masę, grietinę, sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių. Maišydami verdame apie 15 min. Iš omletui skirtų produktų paruošiame skystą tešlą ir iškepame 6 (arba daugiau) plonus omletus. 4 omletus sudedame vieną
šalia kito, kad kiekvieno omleto kraštas truputį uždengtų kito kraštą. Ant omletų dedame pašteto masę, susukame vyniotinį, įvyniojame jį į foliją ir atšaldome. Ant likusių 2 omletų dedame po 2 šaukštus pašteto ir surišame su poru ryšulėlius. Atvėsusį paštetą supjaustome ir papuošiame.
|
|
|
|
|