Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žilvičio 2-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Žilvičio 3-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Žilvičio 4-oji g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Žilvičio g., Kurmaičių k., Mažeikių r. sav.,
Kušlėnų g., Kušlėnų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams, taip ir vandeniui. 3 stiklinių miltų 3 stiklinių vandens 1,5 a.š. druskos 300 g mėsos (maltos) 1
svogūno
Gaminimas: Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą
paliekame ilsėtis 1-2 val. Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį. Skanaus.
|
|
|
|
|