Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Klevų g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Lakštingalų g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Lauko g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Lėvens g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Liepų g., Vaivadų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kad išlaikyti proporcijas naudokite tokios pat talpos stiklinę kaip miltams, taip ir vandeniui. 3 stiklinių miltų 3 stiklinių vandens 1,5 a.š. druskos 300 g mėsos (maltos) 1
svogūno
Gaminimas: Į didelį dubenį supilam miltus, sumaišome jas su druska. Į tą pačią stikline, (kuria matavote miltus) įmušame kiaušinius ir dapilame vandens iki stiklinės viršaus. Suplakame kiaušinius su vandenių bei išpilame viską į miltus. Išminkome tešlą. Tešlą
paliekame ilsėtis 1-2 val. Įdarui: supjaustome svogūną arba sutarkuojame jį tarką, sumaišome su faršų. Viską pagardiname druska, pipirais. Suformuojame koldūnus. Iš mūsų turimos tešlos bei faršo kiekiaus gaunasi 100-120 vnt. Koldūnus verdame pasūdytame vandenį. Skanaus.
|
|
|
|
|