Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3-4 sūdytos silkės (su pieniais)
1 didelis svogūnas
3-4 džiovinti grybai
100 g fermentinio sūrio
3 šaukštai sviesto
1/2 stiklinės grietinės
1 trynys
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
2 šaukštai smulkintų petražolių
druskos
pipirų

Gaminimas:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir kartu su išmirkytais bei išvirtais grybais smulkiai supjaustyti.
Svogūną sutarkuoti, suberti į silkę, įdėti petražoles, džiūvėsėlius ir išmaišyti.
Truputį pakepinti svieste.
Mažus, karščiui atsparius dubenėlius ištepti sviestu ir sudėti silkės masę.
Nuo pienių nuimti plėves, ištrinti su tryniu ir grietine, įberti pipirų ir truputėlį druskos.
Tokiu padažu užpilti silkės masę, apiberti tarkuotu sūriu, uždėti sviesto, kepti 10-15 min. karštoje orkaitėje.
Patiekti kaip karštą užkandį.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai