Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g didelių pievagrybių
200 g sūdytos silkės filė
1 svogūnas
1 kiaušinis
0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai sviesto
50 g fermentinio sūrio
1 šaukštelis miltų
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
2 šaukštai smulkintų petražolių
pipirų
druskos

Gaminimas:
Silkės filė 2 val. pamirkyti piene.
Pievagrybius nuplauti ir nudžiovinti. Nuvalytus grybų kotus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste, sudėti smulkiai supjaustytą silkę ir maišant dar truputį pakepinti. Įberti druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, kiaušinį ir gerai išmaišyti įdarą.
Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstyti miltais, prikimšti silkės įdaro, sudėti ant pateptos sviestu skardos, pabarstyti tarkuotu sūriu, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti karštoje orkaitėje 20-25 min.
Pabarstyti petražolių lapeliais, patiekti kaip karštą užkandį su duona ar bulvių koše ir daržovėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai