Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
LDK didziojo kunigaikscio rumu valdytojas, atsakingas uz ivairias iskilmes, ceremonijas,
Viena is keturiu vedu? giesmiu veda arba giesmiu mokslas,
Staigus ir ankstesne patirtimi tarsi nepagristas situacijos esminiu santykiu ir visos strukturos supratimas, problemos issprendimas,
Opiatiniai peptiderginiai neurohormonai yra enkefalinai, endorfinai ir .....,
Kalnu augalai, augantys virs misku juostos,
Ramintos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Ramunių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Raseinių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rasytės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rasų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g silkės filė 3 vidutinio dydžio burokėliai, virti 200 g fermentinio sūrio 1 pundelis svogūnų laiškų 100 g majonezo 1 skiltelė česnako Santa Maria juodieji pipirai ir druska, pagal
skonį
Gaminimas: Silkės filė supjaustykite mažais gabaliukais. Sutarkuokite burokėlius ir sūrį. Svogūno laiškus sukapokite. Į dubenį sudėkite svogūnų laiškus, sūrį, sumaišytą su majonezu, silkę ir burokėlius. Palaikykite šaldytuve, kad „susigulėtų“. Po
to atsargiai į lėkštę išverskite salotas. Jei bijote, kad nepavyks gražiai salotas patiekti, formuokite jas iš karto inde, kurio šonai ir dugnas nusiima. Skanaus :)
|
|
|
|
|