Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg silkės su prieskoniais (su pieniais)
1 stiklinė pieno
1 svogūnas
1 stiklinė balto vyno
1 lauro lapas (Lauro lapas)
5-6 žirneliai pipirų (karčiųjų)
2-3 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
6-8 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
2 kiaušiniai
salierų lapelių

Gaminimas:
Silkės filė nuplauti, užpilti pienu, palaikyti 2-3 val. Smulkiai supjaustytą svogūną užpilti vynu, suberti prieskonius, užvirti ir virti ant mažos ugnies, kol svogūnai suminkštės. Pertrinti per sietelį svogūnus ir pienius, išmaišyti su marinatu. Nusausintą silkės filė supjaustyti, užpilti paruoštu padažu, uždengti ir 2-3 d. palaikyti šaldytuve. Puošti salierų lapeliais ir kietai virtais, supjaustytais kiaušiniais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai