Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 marinuotos silkės
400 g moliūgo (Geltonasis moliūgas), (Moliūgai, vasariniai)
1 vyninis obuolys (Obuolys)
1 svogūnas
1/2 stiklinės grietinės
2 kiaušiniai
2 šaukštai kapotų svogūnų laiškų
1 šaukštelis citrinos sulčių arba vyno acto
pipirų
druskos

Gaminimas:
Moliūgą nulupti, supjaustyti kubeliais ir virti, kol suminkštės.
Obuolį ir svogūną nulupti, supjaustyti ir plaktuvu suplakti su moliūgu.
Įberti druskos, pipirų, įpilti citrinos sulčių ir išmaišyti su grietine.
Silkę nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti gabalėliais, sudėti į indą, užpilti padažu ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Patiekiant pabarstyti kapotais kietai virtais kiaušiniais ir svogūnų laiškais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai