Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
P. Cvirkos g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
P. Višinskio g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Pavenčių g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
S. Nėries g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Statybininkų g., Užvenčio m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 marinuotos silkės 400 g moliūgo (Geltonasis moliūgas), (Moliūgai, vasariniai) 1 vyninis obuolys (Obuolys) 1 svogūnas 1/2 stiklinės grietinės 2 kiaušiniai 2 šaukštai kapotų
svogūnų laiškų 1 šaukštelis citrinos sulčių arba vyno acto pipirų druskos
Gaminimas: Moliūgą nulupti, supjaustyti kubeliais ir virti, kol suminkštės. Obuolį ir svogūną nulupti, supjaustyti ir plaktuvu suplakti su moliūgu. Įberti druskos, pipirų, įpilti citrinos
sulčių ir išmaišyti su grietine. Silkę nuvalyti, išimti kaulus, supjaustyti gabalėliais, sudėti į indą, užpilti padažu ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Patiekiant pabarstyti kapotais kietai virtais kiaušiniais ir svogūnų laiškais.
|
|
|
|
|