Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokės Sodų g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Žalioji g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
Žalvarnių g., Grigiškių m., Vilniaus m. sav.,
A. Domaševičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
A. Gelgaudo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250-300 g silkės filė 2 virtos morkos 2 galvos svogūno 2-3 šaukštai kečupo Santa Maria druskos ir pipirų (pagal skonį) 1-2 svogūno laiškai
Gaminimas: Morkas ir
svogūnus supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite keptuvėje 1-2 šaukštus aliejaus arba sviestą ir pakepinkite morkas ir svogūnus 3-4 minutes. Po to įmaišykite kečupą ir pakepinkite dar vieną minutę. Silkės filė gabaliukus patiekite su morkų ir svogūnų garnyru ir svogūnų laiškais. Skanaus
:)
|
|
|
|
|