Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vietoves planas, padarytas toje vietoje pagal horizontaliu geodeziniu matavimu duomenis,
Cheminis elementas, pavadintas Lenkijos garbei,
Kiek kilometru reikia iveikti didziosios keturkoves vaziavimo dviraciu rungtyje,
Svedijos miestas, kuriame yra beveik 43 tukst. vietu "Ullevi" futbolo stadionas,
Prancuzu tapytojas (1849-1903m.) "Niekada daugiau", "Is kur mes atejome? Kas mes? Kur mes einame? ", "Geltonas kristus" autorius,
Balsių g., Pasvalio m., Pasvalio r. sav.,
Beržų g., Pasvalio m., Pasvalio r. sav.,
Bijūnų g., Pasvalio m., Pasvalio r. sav.,
Birutės g., Pasvalio m., Pasvalio r. sav.,
Biržų g., Pasvalio m., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 2 obuoliai (Obuolys) 4 svogūnai 1 stiklinė grietinės petražolių lapelių
Gaminimas: Silkę nulupti, išmirkyti, išimti kaulus. Supjaustyti svogūnus, nupilti
verdančiu vandeniu, išmaišyti su silkės mirkalu. Obuolius sutarkuoti, įdėti svogūnus, supilti grietinę, gerai išmaišyti. Silkę išdėlioti lėkštėje, užpilti paruoštu padažu, papuošti petražolėmis.
|
|
|
|
|