Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Skaicius, isreikstas vienetu su 33 nuliais,
Kirmeliu salinimas is zmogaus ar gyvulio organizmo,
Budingiausiu zmogaus savybiu netekimas ar naikinimas,
Kalcio kiekio sumazejimas organizme, sergant kai kuriomis ligomis arba sutrikus medziagu apykaitai,
Anglies elemento salinimas is kurios nors medziagos, pvz., is ketaus, kai is jo gaminamas plienas,
Versmės g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Paliepiukų k., Vilniaus r. sav.,
Trumpoji g., Paliepiukų k., Vilniaus r. sav.,
Paliuliškių g., Paliuliškių k., Vilniaus r. sav.,
Adomo Mickevičiaus g., Papiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės (su pieniais) 3 vyniniai obuoliai (Obuolys) 3 šaukštai pomidorų padažo 1 didelis svogūnas 1 stiklinė grietinės 3/4 stiklinės 6% acto 1/4 šaukštelio trintos
citrinos žievelės ir 1 šaukštas citrinos sulčių 2-3 gvazdikėliai (Gvazdikėliai) gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas) 3-4 žirneliai karčiųjų pipirų 3-4 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai) 2 šaukštai cukraus maltų gvazdikėlių
(Gvazdikėliai) petražolių
Gaminimas: Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus. Išvirti marinatą (1/2 stiklinės vandens su prieskoniais ir actu), perkošti, išmaišyti su šaukštu pomidorų padažo ir pertrintais per sietelį pieniais. Vieną obuolį ir svogūną smulkiai sutarkuoti,
išmaišyti su žiupsneliu cukraus ir maltu gvazdikėliu, likusiu pomidorų padažu. Likusius obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, pašlakstyti citrinos sultimis. Nusausintą silkės filė aptepti obuolių ir svogūnų mase, suvynioti, persmeigti mediniu smeigtuku. Dėti
sluoksniais į stiklainį silkę ir obuolius, užpilti paruoštu marinatu ir 2-3 d. palaikyti šaldytuve. Patiekti su grietine, pabarstyti petražolėmis.
|
|
|
|
|