Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g sūdytos silkės
3 svogūnai
3-4 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
3-4 žirneliai karčiųjų pipirų
3-4 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
1 lauro lapas (Lauro lapas)
gabalėlis cinamono žievelės (Cinamonas)
0,5 stiklinės razinų
1 stiklinė balto vyno
0,5 šaukštelio cukraus
1 apelsinas
petražolių

Gaminimas:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir supjaustyti gabalėliais.
Užvirti 1/2 stiklinės vandens su cukrumi ir prieskoniais uždengtame puode. Kai marinatas įgaus stiprų aromatą, perkošti, supilti vyną ir vėl užvirti, suberti nuplautas razinas ir ataušinti.
Svogūną supjaustyti žiedeliais ir nuplikyti.
Silkę ir svogūnus sluoksniais sudėti į stiklainį, užpilti marinatu ir 12 val. palaikyti šaldytuve.
Patiekiant puošti svogūnais, razinomis, apelsino skiltelėmis ir petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai