Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g sūdytos silkės
200 g svogūnų
200 g slyvų
150 g žalių agrastų
1 šaukštas razinų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vyno acto
8-10 žirnelių karčiųjų pipirų
8-10 žirnelių kvepiančiųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
1-2 lauro lapai (Lauro lapas)
5-7 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
1 šaukštas cukraus
salierų lapelių

Gaminimas:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti.
Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti.
Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas.
2-3 min. virti.
Nusausintą silkės filė dėti į stiklainį, užpilti ataušintu marinatu ir 24 val. palaikyti šaldytuve.
Patiekiant puošti vaisiais, svogūnais, salierų lapeliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai