Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ivykiu seka laiko nuoseklumu,
Telekomunikaciju kompanija, pagaminusi mobiliu telefonu modelius: sl10, s10 active, s10, s11,
Pasmauge Dezdemona,
Nesutaikomas priesininkas, varzovas,
Visatos raidos etapas, trunkantis nuo 5000 metu po didziojo sprogimo iki dabarties,
Kernavės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kęsgailų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kęstučio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kiaunių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kibirkšties g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g sūdytos silkės 0,75 stiklinės pieno 250 g vengrinių šviežių ar šaldytų slyvų 1 šaukštas cukraus 2 šaukštai migdolų 0,25 šaukštelio citrinos žievelės 2 šaukštai kapotų
krapų 3-4 šaukštai aliejaus citrinos sulčių pipirų
Gaminimas: Silkę nuvalyti, išimti kaulus, pamirkyti piene 5-6 val., po to išimti, nusausinti ir supjaustyti gabalėliais. Iš slyvų išimti kauliukus, pašlakstyti vandeniu, apiberti cukrumi, uždengti ir troškinti. Kai
slyvos suminkštės, pertrinti per sietelį, išmaišyti su kapotais migdolais ir aliejumi, įberti pipirų, citrinos žievelę, įpilti citrinos sulčių. Silkę sudėti į indą, užpilti padažu ir 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
|
|
|
|
|