Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4-5 silkės
1 l pieno
2 svogūnai (1 įdarui)
100 g sviesto (50 g įdarui)
6 šaukštai džiūvėsėlių
2 kiaušiniai
3 šaukštai grietinėlės
2 šaukštai krakmolo
žuvies prieskonių
aliejus formai patepti
60-70 g džiovintų grybų
druskos
maltų juodųjų pipirų
0,5 poro papuošimui
4 maži pomidorai papuošimui (Pomidorai)

Gaminimas:
Silkes išdarinėjame, nulupame odą ir išimame kaulus. 1 val. silkių filė mirkome piene.
Tuomet sumalame mėsmale, įmaišome svieste pakepintus svogūno kubelius, 4 šaukštus džiūvėsėlių, išplaktus kiaušinius, grietinėlę ir krakmolą. Paskaniname prieskoniais.
Įdarui grybus išmirkome, išverdame pasūdytame vandenyje.
Atvėsintus grybus supjaustome šiaudeliais ir kartu su svogūno kubeliais apkepame su sviestu.
Iš silkės faršo formuojame 4 maltinius, į jų vidų įdėdami grybų įdaro. Maltinius apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejumi pateptoje skardoje 180°C temperatūroje apie 45 min.
Maltinius patiekiame su virtais ryžiais.
Puošiame porų griežinėliais ir mažais pomidorais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai