Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Silkė, 500 gramų
Rauginti agurkai, 150 gramų
Obuoliai, 50 gramų
Svogūnai, 50 gramų
Krapai, smulkinti, truputį
Petražolės, truputį
Salierai, lapeliai, truputį
Majonezas, 1 stiklinė

Gaminimas:
Silkės išmirkomos, nulupamos ir išrenkami kaulai. Silkės, obuoliai, agurkai ir svogūnai supjaustomi siauromis juostelėmis, sudedami prieskoniai, supilamas majonezas ir viskas atsargiai išmaišoma.

Iš šių salotų galima paruošti įvairių salotų, įmaišant į 100 g paruoštų silkių:

1.25 g juostelėmis supjaustytu raugintų burokėlių, 25 g silkių ikrų ir 25 g smulkiai supjaustytu raugintų grybų.

2.1 šaukštą stambiai tarkuoto obuolio, 1 šaukštą kapoto svogūno, 1 šaukštą tarkuotų krienų, šiek tiek citrinos sulčių, truputį cukraus.

3.25 g smulkiai supjaustytos kietos rūkytos dešros, citrinos sulčių ir šiek tiek cukraus.

4.25 g smulkiai supjaustytos virtos paukštienos, 1 virtą kiaušinį, šiek tiek garstyčių, cukraus.

5.1 virtą sukapotą kiaušinį, 1 šaukštą kubiukais supjaustytu virtų bulvių, 1 mažą smulkiai supjaustytą svogūną, 1 arbatinį šaukštelį garstyčių, truputį cukraus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 vienetai silkės filė
50 g graikinių riešutų
200 g pievagrybių (marinuoti)
3 kietai išvirti kiaušiniai
100 g ryžių
1 maža galva svogūno
1 virta morka
1 pundelis krapų ir svogūno laiškų
120 g majonezo


Gaminimas:
Silkės file supjaustykite kubeliais arba didesniais gabaliukais.
Graikinius riešutus sutrinkite. Aš sukapoju su peiliu ir po to grūstuvėliu patrinu.
Pievagrybius taip pat supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Sukapokite svogūną ir morką (morkos galima ir nedėti - pasirinktinai). Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkinkite žalumynus ir išvirkite ryžius. Ryžius virkite apie 20 minučių.
Nusausintus ryžius sumaišykite su likusiais produktais.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai