Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Švendubrės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šventaragio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šventeliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Šviesos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Švitrigailos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 silkių filė 80 g lydyto sūrelio su krienais 16 graikinių riešutų puselių majonezas krapai salotų lapai
Gaminimas: Pusę riešutų susmulkiname ir sumaišome su lydytu
sūreliu. Jeigu silkė nesūri, be prieskonių, tai į įdarą galime įberti prieskonių. Tiks ir šaukštas konjako. Ant silkių filė dedame įdarą, susukame vyniotinius ir sudedame juos į salotų lapais išklotą lėkštę. Papuošiame majonezu, krapais, graikiniais riešutais.
|
|
|
|
|