Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 silkių filė 80 g lydyto sūrelio su krienais 16 graikinių riešutų puselių majonezas krapai salotų lapai
Gaminimas: Pusę riešutų susmulkiname ir sumaišome su lydytu
sūreliu. Jeigu silkė nesūri, be prieskonių, tai į įdarą galime įberti prieskonių. Tiks ir šaukštas konjako. Ant silkių filė dedame įdarą, susukame vyniotinius ir sudedame juos į salotų lapais išklotą lėkštę. Papuošiame majonezu, krapais, graikiniais riešutais.
|
|
|
|
|