Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 g jautienos kaulų,
1,25 l vandens,
100 g jautienos,
1 salieras, 1 petražolė, 1 morka,
50 g lieso kumpio,
50 g pieniškų dešrelių,
200 g šviežių baravykų,
1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto,
1 nedidelis raugintas agurkas,
2 švieži pomidorai,
druskos, pipirų,
1 lauro lapelis,
1 šaukštas kaparių arba alyvmedžio uogų,
2 šaukštai grietinės,
3 griežinėliai citrinos.

Aprašymas
Iš kaulų, mėsos ir prieskoninių daržovių išvirti sultinį ir perkošti. Svogūną supjaustyti ir kartu su paruoštais grybais ir pomidorų tyre troškinti svieste. Jautieną, (kumpį, pieniškas dešreles) supjaustyti smulkiais gabalėliais. Raugintą agurką nulupti, išilgai perpjauti į keturias dalis, išimti sėklas ir supjaustyti plonais griežinėliais. Visus produktus sudėti į sultinį ir 15 minučių pavirti. Sriubą išpilstyti į lėkštes, įdėti grietinės, citrinos griežinėlių, pabarstyti supjaustytais svogūnų laiškais, petražolių arba krapų lapeliais

Gaminimas:
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai