Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300-400 g išvirtų su lupenomis bulvių
250 g virtos liesos jautienos
1 didelis svogūnas
1 žalios paprikos ankštis
200 g konservuotų kukurūzų
2-3 kieti, mėsingi pomidorai (Pomidorai)
4-5 šaukštai sukapotų žalių petražolių
Padažas:
2-3 šaukštai aliejaus
2-3 šaukštai vyno acto arba citrinos sulčių
2 šaukštai sultinio
2-3 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų pipirų

Gaminimas:
Ištrintą su druska česnaką išmaišyti su aliejumi, sultiniu, actu arba citrinos sultimis, suberti pipirus.
Nuluptas bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūną - smulkiais kubeliais, o mėsą - plonomis juostelėmis.
Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti ir supjaustyti kubeliais, o papriką (išėmus sėklas) - plonomis juostelėmis.
Kukurūzus nusunkti per sietelį.
Visus komponentus išmaišyti, apipilti padažu, pridengti ir įdėti į šaldytuvą.
Patiekiant vėl atsargiai išmaišyti ir pabarstyti žaliomis petražolėmis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai