Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mazi siulo pavidalo plaukeliai is kuriu sudarytos visos grybu dalys [dgs.],
Scenos dalis, esanti pries uzdanga,
Preso, kujo, kalimo masinos darbo irankis,
Valstybes vadovo titulas, tiurku salyse, Mongolu imperijoje, Kijevo Rusios vartotas ankstyvaisiais viduramziais,
Basku separatistu organizacija ispanijoje,
Naujoji g., Salamiesčio mstl., Kupiškio r. sav.,
Rožių g., Salamiesčio mstl., Kupiškio r. sav.,
Vytautų g., Salamiesčio mstl., Kupiškio r. sav.,
Žemdirbių g., Salamiesčio mstl., Kupiškio r. sav.,
Beržyno g., Siaurių k., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 plytelės juodo šokolado (viso 300g) 100 g sviesto 5 lygmeni šaukštai miltų 1 stiklinė cukraus 1 indelis Rududu 100g riešutų (pvz. migdolų) 3
kiaušiniai
Gaminimas: Šokoladą su sviestu ištirpinti mikrobangėje. Sudėti cukrų, išmaišyti. Įmušti kiaušinius, gerai išmaišyti. Sudėti miltus, išmaišyti. Sudėti riešutus (kartais dedu cielus, kartais truputį pasmulkinu, gerai ir taip ir taip). Įkaitinti orkaitę iki 170
laipsnių. Skardą iškloti kepimo popieriumi. Supilti trečdalį šokoladinės pasės. Ant jos šaukštu išdėlioti apie pusę indelio Rududu. Ant viršaus užpilti kitą trečdalį šokoladinės masės ir ant jos šaukštu išdėlioti likusią Rududu dalį (Rududu būtinai sudėti visą, nors proceso eigoje gali pasirodyti,
kad visos skardinės yra per daug, bet iškepus pyragą per daug tikrai nebūna). Ant viršaus uždėti likusią šokoladinės masės dalį ir šaukštu palyginti, kad ji daugmaž uždengtų Rududu gabaliukus. Kepti ne ilgiau kaip 40 min (perkepęs būna ne toks skanus). Išėmus leisti atvėsti ir prieš pjaustant
palaikyti bent 3 valandas šaldytuve. Pjaustyti geriausiai mažais kvadračiukais, nes pyragas gana saldus, toks labiau saldainis net negu pyragas (kaip ir dauguma brownie tipo pyragų), bet užtat tame mažame gabalėlyje telpa tobulybės skonis. Na ir, žinoma, skanaus! O patikėkit skanu tikrai bus -
šis pyragas yra adaptuotas lietuviškiems produktams pagal garsaus virtuvės ševo David Lebovitz receptą. Esu kepusi daug tikrai labai skanių šokoladinių pyragų, bet niekas dar neprašė recepto tiek daug kartų kiek kad prašo paragavę šio pyrago. Pabandykit ir tikrai nenusvilsit! :)
|
|
|
|
|