Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Guobų 2-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Guobų 3-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Guobų 4-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Guobų 5-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Guobų 6-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 pakelis varškės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 0,5 šaukštelio sodos, žiupsnelis druskos, miltai, mėsa
(kiauliena), kiaušinis, svogūnas, prieskoniai
Gaminimas: Varške sutrinama, įmušamas kiaušinis, sudedama grietinė, kurioje išmaišoma soda. Tuomet įberiama druskos ir viskas išminkoma su miltais iki vientisos masės, tinkamos kočioti. Mėsa apverdama vandenyje maždaug 5
min., tada sumalama. Mėsa sumaišoma su prieskoniais, kiaušiniu ir svogūnu. Viskas gerai išmaišoma, išminkoma. Iš iškočiotos tešlos spaudžiame skrituliukus su stikline, į juos dedame mėsos įdarą ir šakute užspaudžiame kraštus. Verdame įkaitintame aliejuje kol gražiai pageltonuoja. Užkandis
paruoštas!
|
|
|
|
|