Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kurios atstovai laimejo daugiau nei 40% visu kada nors vykusiu maratono varzybu,
Seniausieji hinduistu rastai, kuriuos sudaro per tukstantmeti kurti himnai, maldos, apeigu tekstai,
Izymus angl. rasytojas [lietuviskai],
Prietaisas sutartiniams skyluciu deriniams prakirsti bilietuose, cekiuose ir kt. dokumentuose,
Lietuvos didysis kancleris 1589-1623 metais,
Žalumos g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 1-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 10-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 11-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 12-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vištos ketvirčiai; 1 česnako galva; 50 g. natūralaus sviesto; 1 šauktas druskos; 3/4 stiklinės vandens.
Gaminimas: Į kepimo indą sudedame skūrele žemyn vištos ketvirčius,
įpilame vandens ir į jį suberiam druską. Taip vištą kepam apie 15 - 20 min. Po to ja apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame gabalais pjaustyto sviesto. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardelę. Kepame tol, kol vištos ketvirčiai gražiai paruduoja ir
skūrelė tampa traški. Skanaus!
|
|
|
|
|