Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
trans mergina,
transeks,
trans,
leotard,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 25-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g rūkytos žuvies Pusė poro Sauja konservuotų kaparėlių Šaukštas sviesto 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 bulvės Šaukštelis smulkinto čiobrelio Žiupsnis druskos,
pipirų Žiupsnis kmynų 400ml pieno
Gaminimas: Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį).Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir
sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus! Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook
puslapyje.
|
|
|
|
|