Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mokslas, tiriantis medziagas, ju sudeti, savybes ir kitimus, kuriu metu vienos molekules virsta kitomis,
Mokslas, tiriantis mineralus,
Mokslas, tiriantis mirti ir su ja susijusius reiskinius,
Mokslas, tiriantis muzika,
Mokslas, tiriantis nervu sistemos struktura ir funkcijas,
Pupojų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 ml pieno 1 kiaušinis 450 ml paprastų avižinių dribsnių 0,5 šaukštelio druskos 0,5 šaukštelio kepimo miltelių Aliejaus (kepti)
Gaminimas: Truputį pašildytą pieną
sumaišyti su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Palikti pastovėti mažiausiai pusvalandžiui, kol į dribsnius įsigers beveik visas pienas. Įmaišyti išplaktą kiaušinį ir druską. Mažą įkaitintą keptuvę patepti aliejumi, pilti maždaug 100 ml tešlos ir vidutinėje temperatūroje apkepti abi puses.
Skanaus!
|
|
|
|
|