Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rokantiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištų skrandukų 2 morkos 3-5 bulvės 1-2 patisonai 2 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys Vanduo Pipirai Lauro lapai
Gaminimas: Vištų skrandukus
nuplauti, užpilti vandeniu ir išvirti (užvirus vandeniui pasūdyti, pagardinti lauro lapais, pipirais). Pasiruošti daržoves: morkas nuskusti, nuplauti, supjaustyti riekelėmis; bulves nuskusti, nuplauti, supjautyti riekelėmis; patisonus nulupti, supjaustyti gabaliukais. Sudėti į troškintuvą. Taip pat
sudėti išvirtus skrandukus. Karštame vandenyje išmaišyti sultinius. Šiuo sultiniu užpilti daržoves ir skarndukus. Jei reikia, įdėti mėgiamų prieskonių. Troškinti orkaitėje įkaitintoje 180 laipsnių kol daržovės sumikštės. Skanaus!
|
|
|
|
|