Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Verbiškių 8-oji g., Užuežerės k., Vilniaus r. sav.,
Verbiškių 9-oji g., Užuežerės k., Vilniaus r. sav.,
Užupio g., Užupių k., Vilniaus r. sav.,
Krantinės g., Vaidotų k., Vilniaus r. sav.,
Pramonės g., Vaidotų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 batono riekelės 4 fermentinio sūrio griežinėliai 1 mažas svogūnas 80 g pievagrybių 4 šaukštai taukų paprikos miltelių pipirų druskos
Gaminimas: Pievagrybius
nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną nulupti, sukapoti, patroškinti taukuose (2 šaukštai), kol išgaruos vandens perteklius. Batono riekeles plonai patepti likusiais taukais, apdėti pievagrybiais, pabarstytais druska ir pipirais, pridengti sūrio griežinėliais (neturi
išsikišti už batono riekelės kraštų), pabarstyti prieskoniais. Apkepinti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje, kol sūris susilydys (apie 10 min.). Patiekti karštus, apipiltus kečupu.
|
|
|
|
|