Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 28-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 29-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: kelios batono riekelės 500 g žuvies filė 1/2 stiklinės pieno 1 kiaušinis 1/2 nešviežio batono 4 šaukštai margarino 1 svogūnas 1 šaukštas aliejaus pipirų druskos 2
šaukštai sukapotų petražolių
Gaminimas: Žuvies filė sumalti mėsmale kartu su pamirkytu piene ir išspaustu batonu. Svogūną nulupti, sukapoti ir pakepinti aliejuje, bet neapskrudinti. Į sumaltą masę sudėti pakepintą svogūną, kiaušinį, pagal skonį pipirų ir druskos. Viską
gerai išmaišyti. Batono riekeles iš abiejų pusių patepti margarinu. Iš masės suformuoti mažojo piršto storio ritinėlius ir uždėti įuos ant kiekvienos riekelės. Skrebučius sudėti ant kepimo skardos ir kepti 20 min. gerai įkaitintoje orkaitėje. Patiekti pabarstytus petražolėmis.
|
|
|
|
|