Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, eil. rinkinio "Zemes laiptai" autorius: Jurgis .....,
Vengru kompozitorius, pianistas, pedagogas: Bela .....,
Pjesiu "Paskutine Krepo juosta", "Belaukiant Godo" autorius,
Parase "Biliardas puse desimtos", "Grupinis portretas su dama",
Italu tapytojas ("Atsisveikinimo nuotaika") ,
K. Šimonio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
K. Škirpos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
K. Šklėrio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
K. Veverskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kadagių kelias, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g briuselio kopūstų 2 v. š. aliejaus 1 a. š. balzaminio acto Druska Pipirai 100 g parmezano sūrio 2 v. š. migdolų riešutų
Gaminimas: Susmulkinti briuselio
kopūstus, sumaišyti su aliejumi ir actu. Kopūstus pabarstyti druska ir pipirais. Kepimo skardą patepti aliejumi. Sudėti kopūstus, kepti 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Migdolus paskrudinti keptuvėje 1-2 min. Kopūstams iškepus patiekti juos su riešutais ir tarkuotu parmezano sūriu.
|
|
|
|
|