Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kataro smulkus pinigas,
? Minesota Timberwolves" komandos sudetyje buves lietuvis,
Du kampai, kuriu vieno krastines - kito krastiniu tesiniai,
Pirmasis Lietuvos atkuriamojo seimo pirmininkas,
Zmoniu kolektyvas, rengiantis leidini, teksta spaudai, televizijai, radijui,
Dzūkų g., Valkininkų mstl., Varėnos r. sav.,
Krantinės g., Valkininkų mstl., Varėnos r. sav.,
Liepto g., Valkininkų mstl., Varėnos r. sav.,
Miškininkų g., Valkininkų mstl., Varėnos r. sav.,
P. Bieliausko g., Valkininkų mstl., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g briuselio kopūstų 2 v. š. aliejaus 1 a. š. balzaminio acto Druska Pipirai 100 g parmezano sūrio 2 v. š. migdolų riešutų
Gaminimas: Susmulkinti briuselio
kopūstus, sumaišyti su aliejumi ir actu. Kopūstus pabarstyti druska ir pipirais. Kepimo skardą patepti aliejumi. Sudėti kopūstus, kepti 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Migdolus paskrudinti keptuvėje 1-2 min. Kopūstams iškepus patiekti juos su riešutais ir tarkuotu parmezano sūriu.
|
|
|
|
|